Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Στρατός

Λοιπόν αποφάσισα να ξεκινήσω να γράφω για τούτο το τεράστιο θέμαν. Τροχοπέδη ήταν το πάρτυ που επία εψές τη νύχτα, του παρέα μου που παίζει κιθάρα(τζιε τζίνος) μες το συγκρότημα. Χρόνια του πολλά, επεράσαμεν μια χαρά. ΟΜΩΣ ήταν ούλλοι της ίδιας σειράς τζιαμέ (της δικής μου that is) τζιε ούλλοι υπηρετούσαν.

Εξεκινήσαν τα κοπελούθκια να μιλούν για τες αναστολές. Πολλά common θέμα ανάμεσα στα στρατευμένα νιάτα. Αρκέψαν να λαλούν ότι υπογράφτηκεν ο νόμος για την κοινωνική υπηρεσία στους Ι5 του ψύχα (δηλαδή όσοι ισχυριστήκαν ψυχολογικό πρόβλημα για να πιαν αναστολή τζιε τελικά απαλλαγή που το στράτευμα, δηλαδή φυγόστρατοι). 36 μήνες κοινωνική υπηρεσία κύριοι και κυρίες. Όπως υπόσχουνταν που τον τζαιρό του τζυρού μου που λαλεί ο λοος.

Να σας απαντήσω εγώ που ξέρω καλύτερα ίντα που γίνεται? Αρτζίθκια χρωματιστά rainbow. Εν να αναγκάσουν τα κοπελούθκια τους οι γαλαξίες αξιωματούχοι (με τα πολλά αστέρκα[νισιάνια]{αξιώματα} κοπέλες αναγνώστριες!) να κάμουν έτσι πράμαν??? Εν να βάλουν τα ανίψια τους να κάμνουν δρόμους τζιε να κουρεύκουν δημόσια γρασίθκια, να ξισκατίζουν γέρους δημόσιων γηροκομείων κτλ κτλ?? Όι βέβαια. Κατηγορηματικότατα. Επίσης λίο δύσκολο να τραβήσουν τους εκατοντάδες φοιτητές με απαλλαγή πίσω στην μπανανία μας.

Ίντα ελλάδα τζιε αίγυπτος τζιε λιβύη?? Ξέρεις ίνταλως γίνουντε ούλλα λιλλίτσια σε κάτι λεπτά? Δαμέ που μεινίσκω ξέρουν πάντως. Τζιε εν φοούντε κανέναν. Ζωνιανά της Κύπρου (τα τρια κάρτα του χωρκού εν απαλλαγμένοι που το στρατό, τυχαίο? δε νομίζω).

Εγώ επαρακαλούσα τους να μου δώκουν όπλο, εν μου διούσαν, επαρακαλούσα τους να με φέρουν κάτω λεμεσό να μεν πεθάνω που ασφυξία πας το βουνό, έν με φέρναν, έγλυψα κώλους στο στρατολογικό προσφέροντας οικειοθελή κοινωνική εργασία 36 μηνών με αντάλλαγμα κανονικό απολυτήριο(έτσι τζι αλλιώς είχαν με χωρίς όπλο τι να έκαμνα τζιπάνω?), εν εδεχτήκαν. Εφάτσιησα τους τα ούλλα τζι επία στον ψύχα. Εύκολη λύση. Μόνιμη. Εν να με γυρέψετε ούλλοι σας που εν να κάμω κοινωνική εργασία. Προτιμώ να τραβολοούμαι στο ΕΔΑΔ. Τζιαμέ να δείτε τι έσιει να γίνει. Οι ελλαδίτες δηλαδή που μπορούν να φκουν αντιρρησίες συνείδησης χωρίς να είναι που άλλη θρησκεία ή που μπορούν να εξαγοράσουν την θητεία τους εν ανώτερης κλάσης ευρωπαίοι πολίτες που μας? Οξά εν να πάει κανένας που τους ελληνάρες τους μόνιμους να πολεμήσει. Μόνον οι ΟΥΚάες αν παν. Επειδή έχουν την πελλάραν.

Έσιει που τον τζιερόν που ήταν ο χριστός μιτσής που μας τάσσουν να μειωθεί η θητεία. Κάθε χρόνο η ίδια πίππα. Εν έσιει τίποτε, καταλάβετε το ούλλοι. Εν ένας λόγος που εν δέχουμαι να ψηφίσω τούτος. Εν αξίζει. Είδαμε τζιε τους δίκαιους τους αριστερούς ίναμπου κάμαν τόσο τζιερό. Που ννα κοντέψουν οι εκλογές να δείτε τι εν να γίνει. Πανικός του αρκόσιοιρου.

Κανέναν δεν κόφτει που την μαύρη τρύπα χρημάτων και νιάτων που λέγεται στρατός। Τρώτε τα λεφτά των φορολογουμένων, καταλιάτε τη ζωή τζιε την υπομονή που τη νεολαία του τόπου στο όνομα της μοιρασμένης μας πατρίδας। Μοιρολάτρες. Ανάξιοι γιοί ανδρών επιφανών. Το μόνον που σας κόφτει εν η μάσα. Κανεί τζιε εν σας έμεινε μασέλα ρεεε. Παρπατάτε ξυπόλυτοι μες τα αγγούρκα όμως. Ο κόσμος σιγά σιγά ξυπνά. Κάθε χρόνο διπλασιάζουνται οι αναστολές. Κοντεύκει η ώρα που εν να κλείσουν τζι άλλα τόσα στρατόπεδα όσα εκλείσαν φέτος. Επίσης κοντεύκει η ώρα που εν να φκάλλουν οι ΕΠΥ, τα μολλόσια τζιε οι μόνιμοι σκοπιές. Γιατί μόνο τζίνοι εν ναν μέσα. Βέβαια πάτε τα καλά προς το παρών. Εφοιτσιάσετε καμπόσους με τες χιλιάδες ψευδής δηλώσεις περί τιμωριτικών νόμων για τους κακούς, άνανδρους, προδότες φυγόστρατους. Σαν το σκεφτείτε πριν πιάσετε τηλέφωνο για να πάει ο ανηψιός του γαλατά σας αεροπορία τροόδους να ξυεί με μανία τα αρχίδια του. Σαν το σκεφτείτε πριν τηλεφωνήσετε να σβηστεί ο ένας χρόνος φυλακή του γιού της γκόμενας σας, πριν πιάσετε μίζα 450% για τες παραλλαγές ερήμου, πριν συγκαλύψετε τα φυλάκια που μας επιάσαν ως τωρά (ναι μετά το '74) οι τούρτζιοι(just think οτι η ΕΦ συγκαλύπτει περί των 12 συμπλοκών με τους "απέναντι" κάθε χρόνο). Έπρεπε να το σκεφτείτε τούτο "κύριοι" όταν εχαϊδεύκατε τη σκεμπέ σας απλούμενοι πας το γραφείο σας τηλεφωνόντας για μεταθέσεις κάθε μέρα αφήνοντας κοπελούθκια με πραγματικά προβλήματα στο έλεος του θεού που δεν πιστεύκετε, όταν επροσπαθούσετε να βιάσετε τη μόνιμο λοχία γραμματέα σας, όταν εκαλύψετε τον ανιψιό σας που ήταν καψιμιτζιής τζιε εγόραζεν κομμάτι κομμάτι το BMW μέρα με τη μέρα, ιφ γιου γκετ μι, όταν εχάσετε τον ρουμάνο κατάσκοπο που εμπήκε ανενόχλητος μέσα σε στρατόπεδο. Τούτον εν το σύστημα μας, να πνίει τους νέους τζιε να κάμνει τα ρίφκια να πιστεύκουν ότι εν λιοντάρκα τζιε vice versa. Γαμιέστε ρε. Όλοι σας.

Πολύ καλησπέρα σας "κύριοι". Άκυρον.

4 σχόλια:

Sike είπε...

Πανικός του αρκόσιοιρου!!! LOL


me aresen.

Ξενοφίλιος είπε...

κουβέντες του καφενέ με ΝΟΗΜΑ! xD

Νηπενθές είπε...

Μαλακίες.
Τζιαι εμείς εκάμαμεν στρατό τζιαι εν εκάμναμεν έτσι.
Εσύ εν δικαιούσε να μιλάς καθώς τον στρατό εν τον έφκαλες.
Τζιαι μεν λαλείς ότι αν γίνει πόλεμος εν θα πολεμήσει κανένας.
Μόλις απέδειξε την ύπαρξη μιας παρκμιακής κοινώνιας την οποία ενισχύεις.
Τα προβλήματα εν πάρα πολλά στον στρατό αλλά εσύ δεν έδωσες λύσεις απλώς τις έκρινες, εκοροίδεψες και εδικαιολόγισες την 'σκαπούλα' σου. Πράγμα που σε κάνει εσένα χειρότερο απο τους μόνιμους.
Αν ήσουν λεβέντης τζιαι εν σου αρέσκει ο στρατός ας έτρωες τη παλλουτζιά τζιαι έπειτα να αντιστέκεσουν τζιαι να εγαμούσες του τα συστήματα όπως εκάμαν τζιαι κάποιοι άλλοι... αλλά τούτα κάμνουν τα άλλοι.. με ιδεολογίες

Ξενοφίλιος είπε...

μεν κάμνεις το λάθος να συγκρίνεις εποχές φίλε μου nipenthes, τωρά τζίνοι που κάμνουν στρατό είτε έχουν πλάτες, κοινώς μέσον, είτε επίαν σε τόπο με καλύτερες συνθήκες. Τζιε εγώ αγαπώ την πατρίδα μου, τζιε ούτε θέλω να την δω τούρτζικη, αλλά τούτο που λέμε σήμερα Εθνική Φρουρά δεν υπάρχει, εν απλά περιπαίξιμον τζιε τούτο θα σου το επιβεβαιώσουν τζιε οι σειρές που εν μέσα τωρά, εξαιρούνται πάντα οι ειδικές δυνάμεις λόγω φανατισμού. Σκέφτου να μην ήταν υποχρεωτική η θητεία, πόσοι θα επιένναν?? Τζιε τζίνοι που κάμνουν τους στρατόκαβλους τωρά, αν είχαν την ευκαιρία να μεν παν καθόλου θα φέφκαν, εν το χαρτί που έχουν ανάγκη. Να νιώθουμε την φιλοπατρία τζιε όι μόνο να κρίνουμεν που την πολυθρόνα μας. Είμαι υπερήφανος που είμαι έλλην ναι, ελληνάρας δε όχι.

ΥΓ εγώ έκρινα το ρουσφέτιν, την κουμπαροκρατία τζιε την ανευθυνότητα σε ένα σώμα που χρειάζεται εκατομύρια ευρώ το χρόνο για να συνεχίσει την ανυπόθετη λειτουργία του, εν νομίζω να χρειάζεται να προτείνω κάποια λύση για τούτα. Υποθέτω εν αυτονόητο.