Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Vlastelin Mira

Μεν ακούεις τες πελλάρες κανεμιού. Ούτε καν τες δικές μου. Η Αγάπη εν μιάλον πράμαν για τζιείνον που μπορεί να την χειριστεί...εγιώ εν ημπόρω. Αλλά εσού, που μπορείς, μεν την πετάσσεις σγιαν το πατσιαούριν. Τζιαι μεν αφήννεις τζιείνους που σε περιπαίζουν να σου ρίψουν την Ιδέαν της Αγάπης που φύτεψες μες το νου σου. Σγιαν που να σε καρτερά έσσω σου η Τζιερά σου εν έσιει, άκου τζιαι μέν' τον γέρον, σγιαν που να τυλίεις το κορμάτζιην της μες τα σιέρκα σου τζιαι να την κάμνεις δικήν σου. Αμμά πρέπει να παλέψεις για λλόου της τζιαι τζιείνη για λλόου σου, έν'τζιαιν έτσι απλά τα πράματα, πέρνω την, πέρνει με! Αν μεν ηφτύσεις γαίμαν κουμπάρε μεν λοαρκάσεις ν'απλώσεις δειν. Αν μεν σε πατήσει η ζωή μες τα λαιμά πού'ν το κέρτος;
Άλλος εν που την δέχεται τζι άλλος που την γαμεί χα..; Έτσι ένι φιλούιν μου ο Άρκοντας του Κόσμου, μήτε γελά, μήτα γροικά που τουν φακκούν την πόρταν. Μόνον άφτει τον πούρον του τζιαι γύρνει την ράσιην πίσω, τραβά γερά θκυο-τρείς ρουφκιές τζιαι γλέπει το πουτζιήν του. Εν "ένας βιλλάς γαμόσιηστος, γερόπορνος στρινιάρης, γαμορατσίτης, άτιμος, καβλάντης, πουτανιάρης" τζιαι ο σκοπός του, ο χτιτζιόν, π'ό 'βαλεν μες τον νουν του, εν να αφήκει τούν'την γην δίχα ψυσιήν τζιαι νεύρον. Γιαυτόν εσού που αγαπάς τζι έσιει το η καρκιά σου, μεν φοηθείς ούτε λεπτόν τζιαι πε του μες τα μούτρα πως εν θα δει που λλόου σας με καημόν, με πούζαν!





Εύχομαι σε ούλλους τους loners καλές υπομονές, μια μέρα ένι, τζιαι σε ούλλους τους ερωτευμένους να γιορτάσουν τζιαι τες cliché μέρες, τζιαι τες συνηθισμένες, τζιαι τες ασυνήθιστες. Αρκεί ν'αγαπάς κουμπάρε τζιαι η ζωή εν πάντα γλέντιν (σχεδόν!).

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αμαν αγαπάς καμνεις τα ΠΑΝΤΑ

Ξενοφίλιος είπε...

Σίουρα! Απλά μερικές φορές εξαρτάται τζιαι που το πόσο μεγάλο εν το illusion της αγάπης που βιώνεις ή πόσο πραγματικά, πραγματικά αγαπάς! Αναλόγως της περίπτωσης. =)

TwistedTool είπε...

Εν έχω ιδέα τι να πω, ρε φίλε.. Να'σαι καλά μόνο :)

Ξενοφίλιος είπε...

Ούλλοι καλά νά'μαστεν Twisted μου τζιαι μακάρι τούτα ναν τα προβλήματα μας ρε φίλε.
p.s. έντζιεν ανάγκη να πεις τίποτε αν δεν σου φκαίνει!